rulleLogo2Det er kanon sjovt at køre på rulleskøjter.

Alle kan lære det, unge som gamle, høje som lave.

I vinterhalvåret træner vi i Højby Hallen. I sommerhalvåret træner vi på vores udendørs baneanlæg. Banen finder du ved Højby Skole. Sæt din GPS til at finde Nyvej 22, 4573 Højby – banen ligger lige overfor. Lad være med at søge skolens adresse – den har postadresse til Lyngvej, og herfra er der ikke adgang til banen, hvis du kommer i bil. Der er p-muligheder ved skolen (indkørsel fra Nyvej), Brugsen og Fakta, ved det tidl Rådhus Nyvej 22 og ved de to børnehaver overfor banen (udenfor åbningstid).

At køre på rulleskøjter udfordrer balancen, styrker musklerne og skåner leddene.

Har du behov for motion, have det sjovt sammen med andre, eller opnå et vægttab?

Så er sporten noget for dig!

Odsherreds Rullerødder er den eneste rulleskøjteklub i Odsherred.
Vi deltager i stævner/løb både i udland og indland. Vi har mange sociale arrangementer og udflugter udover den almindelige træning og stævner/løb.

Vores træning er hovedsagelig baseret på leg og sjove udfordringer. Vi træner bl.a. balance, teknik og koordinationsøvelser. Der udover tilbyder vi speed/tekniktræning for de mere øvede løbere.

Med begynderne øver vi grundteknik, leger lege og spiller bold.

De voksne deltagere træner sideløbende med vores børnehold, men med egen træner. Der trænes løbe- og bremseteknik samt styrketræning og hockeyspil.

Indendørs træning kræver nye hjul eller meget rengjorte hjul. Ingen sorte hjul, og ingen plastichjul.

Bremsen skal afmonteres eller dækkes af med sports- eller gaffatape.

Det er påbudt med hjelm og håndledsbeskyttere. har du ikke selv udstyr, kan du låne hos os de første gange.

Vi har forskellige trænings-tider sommer og vinter, så tjek vores hjemmeside www.odsrul.dk.
Der finder du/I de helt aktuelle tider.